SIMPELER DAN DIT WORDT HET NIET

SEO PAKKETTEN

Met een SEO pakket van SEO made simple heb jij geen omkijken meer naar SEO. Voor een vast bedrag per maand regelen we jouw SEO. Simpel toch? 

✅ Consequent aan de slag met SEO

✅ All in one SEO pakketten

✅ Voor meer verkeer, leads en verkopen

✅ Duidelijkheid over kosten

✅ Geen opstartkosten

✅ Maandelijks opzegbaar

Waarom een SEO pakket of SEO abonnement?

Wil je hoger komen in Google om meer verkeer naar je website te krijgen? Dan is SEO oftewel zoekmachine optimalisatie het antwoord. Maar een betere organische positie is niet binnen een maandje gefixt. Om Google te overtuigen van de waarde van jouw website is het een must om consistent aan SEO te werken.

Met een SEO pakket of SEO abonnement besteed je de SEO voor jouw website uit voor een vast bedrag per maand. Zo weet je zeker dat er consistent aan jouw posities in Google wordt gewerkt én kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Onze SEO pakketten

Bij SEO made simple vinden we dat je naar alle aspecten van SEO moet kijken om de beste resultaten te behalen in de zoekmachines. Daarom verschillen onze SEO pakketten alleen in de hoeveelheid tijd die we per maand voor jou aan de slag gaan. Je kunt kiezen uit 3 standaardpakketten.

SEO PAKKET
BASIC

✔️ SEO website audit
✔️ Zoekwoorden onderzoek
✔️ Concurrentie onderzoek
✔️ SEO strategie op maat
✔️ Contentoptimalisatie
✔️ Contentcreatie
✔️ Linkbuilding
✔️ Lokale SEO
✔️ Technische SEO
✔️ Conversie optimalisatie
✔️ Maandelijkse rapportage

* Prijs per maand excl. btw

SEO PAKKET
ADVANCED

✔️ SEO website audit
✔️ Zoekwoorden onderzoek
✔️ Concurrentie onderzoek
✔️ SEO strategie op maat
✔️ Contentoptimalisatie
✔️ Contentcreatie
✔️ Linkbuilding
✔️ Lokale SEO
✔️ Technische SEO
✔️ Conversie optimalisatie
✔️ Maandelijkse rapportage

* Prijs per maand excl. btw

SEO PAKKET
PRO

✔️ SEO website audit
✔️ Zoekwoorden onderzoek
✔️ Concurrentie onderzoek
✔️ SEO strategie op maat
✔️ Contentoptimalisatie
✔️ Contentcreatie
✔️ Linkbuilding
✔️ Lokale SEO
✔️ Technische SEO
✔️ Conversie optimalisatie
✔️ Maandelijkse rapportage

* Prijs per maand excl. btw

SEO pakket op maat

Passen bovenstaande SEO pakketten niet bij jouw ambities of budget? Geen probleem. Neem contact met ons op voor een SEO pakket op maat.

Welk SEO pakket moet ik kiezen?

Welk SEO abonnement je nodig hebt, hangt van verschillende factoren af:

1. Startpunt

Hoe is je vindbaarheid nu en wat heb je tot nu toe aan SEO gedaan? Heb je bijvoorbeeld de teksten van jouw eigen website zelf geschreven en had je toen nog nooit van het fenomeen SEO gehoord? Of heb je eerder met een SEO-expert gewerkt? Dat bepaalt uiteraard waar je nu letterlijk staat in de zoekmachines. Heb je bijvoorbeeld al wat top 10 posities? Heb je al autoriteit opgebouwd? Dan zullen we met kleine aanpassingen wellicht al mooie resultaten kunnen bereiken.

2. Concurrentie

Heeft jouw grootste concurrent alle nummer 1 posities in handen? Werken je concurrenten al jarenlang aan hun online vindbaarheid en kom jij pas net om de hoek kijken? Besteden zij maandelijks duizenden euro’s aan SEO? Dan kun je niet verwachten met een paar honderd euro per maand vergelijkbare resultaten te behalen. Wat jouw concurrentie doet is een belangrijke factor.

3. De grootte van jouw website

Hoeveel werk er voor ons ligt, is ook afhankelijk van de grootte van de website. Heb je een website van 5 pagina’s of heb je een webshop met honderden producten? Dat maakt nogal verschil in de hoeveel zoekwoorden waarop je wilt ranken en ook de technische aspecten zijn dan van een andere orde.

4. Welk resultaat verwacht je wanneer?

Een betere vindbaarheid heeft tijd nodig. Wil je jouw website sneller laten scoren in de zoekresultaten? Dan helpt het als we meer werk kunnen verzetten per maand.

Weten welk pakket bij jou past? Neem contact met ons op. We horen graag wat jouw ambities zijn, zodat we je het juiste SEO pakket kunnen aanbieden.

SEO pakket zonder opstartkosten

Sommige aanbieders van SEO pakketten en SEO abonnementen brengen opstartkosten in rekening voor een websitescan of onderzoek. Bij SEO made simple kom je niet voor onverwachte kosten te staan. What you see, is what you get. Je betaalt alleen de maandelijkse pakketkosten.

Maandelijks opzegbaar

Een betere vindbaarheid heeft tijd nodig. Je zult niet direct na een maand resultaat zien in de organische zoekresultaten. Toch geloven we in de waarde van onze pakketten. Daarom zit je nergens aan vast. Je kunt elke maand jouw SEO pakket opzeggen als je niet tevreden bent over onze werkzaamheden, de resultaten of als er iets verandert in jouw bedrijf. Of heb je de top bereikt? Dan is een pauze in de werkzaamheden of opzeggen ook zo gepiept.

Aan de slag met een SEO pakket

Vraag vrijblijvend een gratis SEO Scan aan. Op basis van jouw aanvraag brengen we je huidige posities in kaart, vergelijken we jouw website met de concurrentie en brengen we kansen in kaart.

We nemen contact met je op om de SEO Scan met je te bespreken. Tijdens dit gesprek gaan we in op jouw ambities en een SEO-aanpak die past bij jouw bedrijf. We doen een voorstel voor een passend SEO-pakket

Ga je met ons SEO bureau in zee? Dan stellen we een SEO strategie op. Hierin stellen we de volgende punten vast. Wat zijn de doelen? Hoe meten we het succes? Hoe gaan we de doelen bereiken? Wat is de planning?

Na afstemming van de strategie gaan we aan de slag om de posities van jouw website zo snel mogelijk te verbeteren.

Elke maand ontvang je van ons een rapportage met wat we hebben gedaan, wat we hebben bereikt en waar we de komende maand mee aan de slag gaan.

Veelgestelde vragen over een SEO bureau

Nee, helaas. Waarom niet? We zijn gebrand op resultaat. We willen betere posities voor jou realiseren in Google, zodat jij online kunt groeien. Daarvoor is het belangrijk dat we consequent aan de slag gaan met onder andere technische SEO, zoekwoordenonderzoek, contentcreatie en -optimalisatie en linkbuilding. Kortom, we hebben veel te doen. Daarom is ons Basic pakket het minimum. Maar er zijn andere opties. Je kunt ook een SEO cursus bij ons volgen, zodat je zelf aan de slag kunt met SEO of kijk hier voor onze gratis tips en adviezen.

Ja, geen probleem. Wil je bijvoorbeeld snel resultaat zien? Kies dan een groter pakket. Na een paar maanden schroef je gemakkelijk terug naar een kleiner pakket. 

Of jij op 1 komt met jouw website hangt van verschillende factoren af. Op sommige factoren hebben we invloed, zoals de content op de pagina, de hoeveelheid backlinks en de structuur en techniek van de website. Maar sommige facetten kunnen we niet beïnvloeden. Zoals de zoekintentie.

Wil jij bijvoorbeeld ranken op de zoekterm ‘Autoverzekering’, dan zul je zien dat de eerste resultaten als je zoekt op Autoverzekering vergelijkingswebsites zijn. Ben je een aanbieder van een autoverzekering en geen vergelijkingswebsite? Dan is het eigenlijk onmogelijk om op die term op nummer 1 te komen. Want Google heeft achterhaald dat mensen die zoeken op Autoverzekering eigenlijk op zoek zijn naar een vergelijker van autoverzekeringen.

Wat we als gespecialiseerd SEO bureau wel kunnen doen, is kijken naar relevante zoektermen waar goede posities wel mogelijk zijn. Uiteindelijk draait SEO om het vergroten van het organische verkeer op jouw website. Als dat linksom niet kan, dan regelen we dat rechtsom.

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vraag dan een gratis SEO Scan aan.

SEO is geen hoger wiskunde. Iedereen kan het leren. Sterker nog, met onze cursus en ons blog leren we je het graag. Maar dat vraagt wel tijd en energie. Tijd en energie die jij misschien liever in andere aspecten van je bedrijf steekt. Bovendien onderscheiden de beste SEO bureaus zich erin dat ze door ervaring weten wat het snelste tot het gewenste resultaat leidt. Ook investeren we continu in professionele software en tools die ons helpen SEO superefficiënt te kunnen uitvoeren.

Bij SEO made simple kies je zelf hoe we je helpen met SEO. Wil je SEO uitbesteden aan een gespecialiseerd SEO bureau met dedicated SEO experts? Kies dan voor één van onze SEO totaalpakketten. Wil je alleen hulp met content maken? Dan is een SEO tekstschrijver wat voor jou. Wil je het zelf leren. Kijk dan hier voor een SEO-cursus of ontdek onze SEO-tips.

Twijfel je of je SEO wilt uitbesteden aan een SEO bureau? Een SEO bureau heeft de volgende voordelen.

SEO experts voor jouw website

Een website waar geen verkeer op komt, levert niets op. SEO is de fundering van jouw website. De bouw van de fundering van een huis laat je toch ook over aan de professional?

Consistentie is de sleutel tot succes

Kun je zelf echt consistent met SEO aan de slag? Want dat is nodig om echt slagen te maken met SEO. Wij werken met vaste pakketten waarbij we elke maand weer werken aan jouw SEO, zodat jouw online zichtbaarheid en autoriteit groeit. Met meer bezoekers, leads en sales tot gevolg.

Meer dan zoekmachine optimalisatie

We werken niet alleen aan zoekmachine optimalisatie, maar ook aan conversie optimalisatie. Want we willen uiteindelijk niet alleen meer bezoekers, maar ook meer leads en verkopen. We onderzoeken hoeveel procent van de bezoekers uiteindelijk iets koopt. Vervolgens kijken we hoe we dit percentage kunnen verhogen.

Hoe? We onderzoeken alle stappen die jouw toekomstige klanten moeten doorlopen. Waarom haken mensen af en wanneer? Kunnen we eventuele twijfel wegnemen? Werk technisch alles wel optimaal? En kunnen we de omzet uit het verkeer op je website verhogen met bijvoorbeeld cross-sell mogelijkheden?

Meer weten? Neem contact met ons op!

GRATIS SEO SCAN

Wil je online groeien en ben je benieuwd hoe SEO daarbij kan helpen? 
Vraag gratis en vrijblijvend een SEO Scan aan.  

✅  Analyse van de huidige techniek, content en autoriteit

✅  Concurrentie-onderzoek

✅  Concrete verbeterpunten

✅  Bellen, mailen of videobellen om de bevindingen te bespreken

Eens sparren over SEO?

Plan vrijblijvend een afspraak in!