SEO coach

Herken jij dit? Je hebt flink geïnvesteerd in je website. Misschien ben je er maanden zelf mee bezig geweest. Of je hebt iemand ingehuurd om een prachtige site voor je te bouwen. Toch levert hij niet op wat je ervan verwacht had.

  • Er komt nauwelijks verkeer op je website
  • Het aantal aanvragen/verkopen valt tegen
  • Je komt maar niet hoger in Google

Je wilt verbeteren, maar je weet niet waar je moet beginnen. Wat is er nu precies niet goed? Wat is de juiste SEO-strategie en hoe zorg je ervoor dat je content wel gaat ranken en bezoekers trekt? Dan is SEO coaching misschien wat voor jou.

Wat is een SEO coach?

Een SEO coach helpt je 1-op-1 om zoekmachine optimalisatie beter te begrijpen en toe te passen. Bovendien zorgt een SEO coachingstraject voor de nodige motivatie en een stok achter de deur. Met als resultaat dat je hoger komt in Google, meer verkeer naar je website krijgt en uiteindelijk meer aanvragen krijgt en meer verkoopt.

“Give a man a fish, and you feed him for a day.
Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime.”

Jouw SEO coach

Hoi! Ik ben Jessica Kalisvaart en al ruim 10 jaar houd ik me bezig met online communicatie en marketing bij grote en kleine bedrijven. Van Nationale-Nederlanden en Port of Rotterdam tot Tugpins en een aantal eigen websites.

Ik vind SEO geweldig. Het is de meest effectieve marketing strategie. Met zoekmachine optimalisatie zorg je er namelijk gewoon voor dat mensen die online zoeken jou kunnen vinden. Dit is een heel wat efficiëntere strategie dan elke dag berichten plaatsen op sociale media, waar mensen gewoon maar wat scrollen ter vermaak.

Hoe werkt SEO coaching?

Bij SEO coaching gaan we samen aan de slag met jouw website(s). Kies voor het SEO-beginnerstraject of laat me weten wat jouw specifieke wensen zijn voor een coachingstraject op maat.

SEO-beginnerstraject

Dit SEO-coachingstraject bestaat uit een aantal 1-op-1 meetings waarin we samen werking aan jouw SEO strategie en de uitvoering ervan. In totaal krijg je ongeveer 8 uur 1-op-1 begeleiding en je mag me altijd appen.

Kosten
599 euro
ex. btw

In deze eerste coaching sessie kijken we samen naar hoe je er nu voor staat? Hoeveel verkeer krijg je vanuit Google? Op welke zoekwoorden rank je al redelijk of goed? Zijn er technische problemen?

In deze 1-op-1 meeting gaan we aan de slag met het vinden van de juiste zoekwoorden voor jouw website. We beginnen met een brainstorm. Daarna kijken we met behulp van SEO-tools welke zoekwoorden het meest kansrijk zijn en waar je de komende maanden mee aan de slag kunt.

Je gaat zelf aan de slag om met de zoekwoorden die we hebben geselecteerd waardevolle content te maken. Hoe dat werkt leer je in een online training, die je gemakkelijk zelf kunt volgen.

Om ervoor te zorgen zijn dat je het SEO-tekstschrijven goed in de vingers hebt, kijken we samen naar 3 van jouw SEO-teksten. Daarna kun je zelfstandig aan de slag met het creëren van content rondom de zoekwoorden die we hebben geselecteerd.

Samen kijken we hoe we jouw autoriteit kunnen vergroten met linkbuilding.

Na ongeveer 3 maanden kijken we samen naar de data. Hoe gaat het nu? Wat zijn de resultaten van je inspanningen? Wat zijn nog meer kansen waar je de komende tijd mee aan de slag kunt.

Coachingstraject op maat

Liever een SEO-coachingstraject op maat? Laat me weten wat jouw wensen zijn, dan kijken we naar een passend traject.

SEO coaching

Ben je klaar met aanmodderen met je website? Wil je nu echt resultaat behalen? Kies dan voor SEO coaching.
Dan gaan we samen aan de slag met:

  • jouw online vindbaarheid
  • het selecteren van de beste zoekwoorden voor jouw website
  • een seo-strategie op maat
  • content die werkt

Plan hieronder direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.