SEO tips & trick

SEO BLOG

SEO lijkt misschien ingewikkeld. Maar dat hoeft het niet te zijn. We schrijven regelmatig artikelen waarin we de verschillende onderdelen van zoekmachine optimalisatie uitleggen en je tips geven. 

Rich Snippets

Rich snippets: wat zijn het en wat kunnen ze voor jou betekenen? Wil je hoger komen in Google? Dan zijn er een aantal dingen belangrijk, zoals de juiste zoekwoorden gebruiken …

Lees meer

Wat is een zoekterm?

Een zoekterm is een zoekopdracht die iemand in Google invult. Een zoekterm wordt ook wel een zoekwoord of keyword genoemd. Zo’n zoekterm kan uit één of meerdere woorden bestaan.

Lees meer

10 SEO tools voor zoekwoorden onderzoek (gratis en betaald)

10 SEO-tools voor zoekwoorden onderzoek (gratis en betaald) 13 september 2023 Je wilt zoekwoordenonderzoek doen en bent op zoek naar de beste tools. Hieronder vind je een lijst van 10 … Lees meer

Lees meer

Google Search Console instellen

Google Search Console instellen, zo doe je dat in 2023 Google Search Console is een superhandige tool als je je met SEO bezig houdt. Google Search Console helpt je om … Lees meer

Lees meer

Waarom SEO belangrijk is?

Waarom SEO belangrijk is? SEO is belangrijk als je meer verkeer op je website wilt krijgen. Want met SEO zorg je ervoor dat jouw website hoger in Google komt. En … Lees meer

Lees meer

Website optimaliseren

Wil je jouw website optimaliseren voor meer relevante bezoekers, aanvragen en verkopen? Check direct deze 11 tips! 🚀

Lees meer

Website hoger in Google

Jouw website hoger in Google krijgen? Ga direct aan de slag met deze 15 SEO tips en het handige stappenplan en stijg naar plek 1.

Lees meer

SEO tekst schrijven

Een SEO tekst schrijven lijkt misschien lastig, maar zo ingewikkeld is het niet. Volg het stappenplan en schrijf in 7 stappen een SEO tekst.

Lees meer

Wat is SEO?

Wat is SEO? In het kort: SEO is alles wat je doet om een website zo hoog mogelijk in Google te krijgen. Leren hoe? Je leest het in het artikel.

Lees meer

SEO-TIPS IN JE INBOX

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig een SEO-tip in je mailbox. Zo word je elke keer weer een beetje beter in SEO.